Teijon Masuuni tarjoaa lisäyksen alueen vuodepaikkojen määrään. Masuunin majataloon on valmistunut viisi huonetta ja yhteistiloja.
–Tarkoitus on tarjota hosteltyyppistä mutkatonta majoitusta alueelta sellaista etsiville ja palvella myös Masuunin omien toimintojen, esimerkiksi tapahtumien ja kurssien aikana tarvittavana majoitustilana, kertoo Marja-Maria Bäckmand.
–Yöpyjiä on jo ollut. Tilassahan on ollut majoitustoimintaa jo 40 vuotta ja se on toiminut ennen muun muassa tehtaan terveysasemana.

Bäckmand toteaa, että Masuunin tilanne elää parhaillaan.
–Toimijoidemme määrä on kolminkertaistunut vuoden aikana ja kävijämäärät Teijon ruukkikylien alueella kasvaneet.
Yksi muutos on se, että Masuunin jazzkahvila Mazzuunin nykymuotoinen toiminta päättyy, sillä yrittäjien vuokrasopimus loppuu vuodenvaihteeseen. Kahvilatoiminta jatkuu ensi vuonnakin, mutta uudelta pohjalta.

Bäckmand toteaa, että kahvila ei jatkossa voi olla vain kesäkahvila, vaan asiakkaita pitäisi palvella myös hiljaisempana aikana.
– Kesäkausi oli erittäin vilkas, mutta Masuuni on kokonaisuus, jossa on alusta lähtien tähdätty ympärivuotiseen toimintaan. 

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Tämän talven lumet
  • Kuvaus: Talvi on lauha, mutta sen verran ehti lumi käydä maassa, että Markku Varjus ottaa kuvan.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20