Tomi Työppönen (vas) ja Leevi Vuorinen tekivät rippileirillä rukousrannekkeet.
Tomi Työppönen (vas) ja Leevi Vuorinen tekivät rippileirillä rukousrannekkeet.
Yli 20 perniöläistä nuorta on kuluvalla viikolla osallistunut rippileiriin leirikeskus Reilassa. Perinteinen saman ikäluokan keskeinen rippileiri pitää edelleen pintansa, vaikka erikoisleirejäkin on tarjolla. Hiihdossa hyvin menestynyt Leevi Vuorinen olisi hyvin voinut valita urheiluun keskittyvän rippileirin.
– Vierumäellä olisi ollut yksi vaihtoehto, mutta sitten olisi päässyt ripillekin siellä kaukana. Urheiluleirit ovat myös aika kalliita, ja siellä ei olisi ollut näitä tuttuja kavereita mukana, perusteli Vuorinen kotiseudun leirin valintaa.
Urheiluharjoitteluun leiri tuo vähän kevyemmän jakson, mutta lenkillekin on tarkoitus välillä lähteä.
Yleisleirin valitsi myös Tomi Työppönen.
– Tälläkin seudulla olisi ollut mahdollisuus valita soutu- ja ratsastusleiri, mutta en halunnut millekään erikoiselle. Onhan niillä hintaa, mainitsi Tomi Työppönen.
– Rippikoulu merkitsee minulle kasvamisen tiettyä vaihetta. Se on yksi etappi elämässä, hän pohtii.

Lisää rippikouluasiaa huomisessa lehdessä

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Tämän talven lumet
  • Kuvaus: Talvi on lauha, mutta sen verran ehti lumi käydä maassa, että Markku Varjus ottaa kuvan.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20