Perniössä varkautena tutkittu asia vuokra-asunnosta poismuuton yhteydessä mukaan otetuista kalusteista on saanut uuden käänteen.
Poliisitutkinta asiassa on päätetty.


Vuokralainen kertoo Perniönseudun Lehdelle ratkaisevaa olleen sen, että vuonna 2009 päivitetyssä vuokrasopimuksessa on maininta, jonka mukaan vuokraisännällä ei ole velvollisutta lunastaa, purkaa tai siirtää korjauksen yhteydessä asuntoon tulleita kalusteita.


Asiassa rikosilmoituksen tehnyt vuokraisäntä puolestaan oli sitä mieltä, ettei asunnon kalusteita kuulu ottaa mukaan.
Vuokralainen kertoo kunnostaneensa itse ja omalla kustannuksellaan asunnon nykyisenkaltaiseen asuunsa vuonna 2005.  Hän kertoo asunnon olleen asuinkelvottomassa kunnossa.
- Teimme katot, seinäpinnat ja sähkötöitä.


Vuokralainen kertoo asunnon sisäilmassa olleen ongelmia, joiden vaikutuksia hänen terveyteensä selvitellään kaiken aikaa.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Myrskyn jälkiä rannalla
  • Kuvaus: Särkisalolainen Matti Lindqvist lähetti kuvan rannalta, missä sotkua riittää. Korkea vesi ja tuuli on saanut ilmeisesrti vanhoista ponttonilaitureista irtoavat styrox-pallerot leviämään pitkin rantoja. Lindqvist kantaa huolta linnuista; nokkimisjäljistä päätellen ehkä lokki on pistellyt styroxia.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20