Nopeasti suosiotaan kasvattava frisbeegolf tekee tuloaan myös Perniöön. Kaupunki on tilannut liikuntaan varatulla yhdistymisavustuksella Perniöön yhdeksän uutta frisbeegolf-koria. Tällä hetkellä Perniön kirkon viereiseltä puistoalueelta löytyy kaksi frisbeegolf-koria, mutta varsinaista rataa ei ole. Uusia koreja ei ole vielä asennettu, sillä niiden sijoituspaikkaa ei ole vielä päätetty.
– Melassuon ympäristöä on käyty tutkailemassa, sinne saisi jonkunlaisen radan.  Myös kirkonkylän koulun läheisyyteen voisi saada radan, Salon kaupungin liikuntapalveluiden projektityöntekijä Saku Nikkanen sanoo.

Ehdotuksen frisbeegolfradasta teki perniöläinen Seppo Saari. Hän toivoo, että Perniöön saadaan rata, joka sopii nuorten, perheiden ja myös lasten käyttöön. Saari pitää lajista kovasti ja kävisi useamminkin pelaamassa – jos vain olisi paikka lähellä.
– Tämä olisi ideaali paikka radalle, Saari toteaa Perniön Laurin puistossa.

Lue juttu kokonaisuudessaan uusimmasta Perniönseudun Lehdestä!

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Myrskyn jälkiä rannalla
  • Kuvaus: Särkisalolainen Matti Lindqvist lähetti kuvan rannalta, missä sotkua riittää. Korkea vesi ja tuuli on saanut ilmeisesrti vanhoista ponttonilaitureista irtoavat styrox-pallerot leviämään pitkin rantoja. Lindqvist kantaa huolta linnuista; nokkimisjäljistä päätellen ehkä lokki on pistellyt styroxia.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20