– Uteliaana, myöntää Salon seurakunnan uusi kirkkoherra Timo Hukka odottavansa viranhoidon alkamista.

Tuomiokapitulin kiireistä riippuen Hukka ottaa viran hoitoonsa elokuun puolivälissä tai syyskuun alussa. Ensi töikseen kirkkoherra aikoo kiertää seurakunta-alueilla katsomassa, mitä niiltä löytyy.
– Tapaan kanttoreita, puutarhureita, haudankaivajia ja käyn seurakuntatoimistossakin, jos se sattuu olemaan auki.

Hukka katsoo työyhteisön johtamisen olevan tärkein tehtävä kirkkoherran virassa.
– Joku kysyi vaalitentissä, että aionko saarnata joka alueella.
– Varmasti saarnaan, mutta laiminlyön kirkkoherran työni, jos en huolehdi työyhteisöstä.


Rytinällä Timo Hukka ei lähde seurakunnan  toimintaa uudistamaan. Esimerkiksi jumalanpalveluselämän kehittämistä ei saa estää se, että palvelus pitäisi toimittaa sunnuntaina kello kymmenen.  Hän lähtee kehittämään toimintaa asiakaslähtöisesti.   Aikuisille suunnatut palvelut ovat kehittämislistalla korkealla.
Lue koko juttu Perniönseudun Lehdestä

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Myrskyn jälkiä rannalla
  • Kuvaus: Särkisalolainen Matti Lindqvist lähetti kuvan rannalta, missä sotkua riittää. Korkea vesi ja tuuli on saanut ilmeisesrti vanhoista ponttonilaitureista irtoavat styrox-pallerot leviämään pitkin rantoja. Lindqvist kantaa huolta linnuista; nokkimisjäljistä päätellen ehkä lokki on pistellyt styroxia.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20