Teijo-Talot laajentaa toimintaansa Perniössä.
Yritys aikoo ostaa runsaat puolitoista hehtaaria lisää aluetta Kankkonummelta nykyisen tehdasalueen vierestä.  Salon kaupunginhallitus käsittelee asiaa maanantaina.
– Nyt on buumi ja taloja menee, silloin on investoitava, sanoo  yrittäjä Lasse Ojanen.
Kaupan myötä tehdasalueen pinta-ala kasvaa reilusta neljästä hehtaarista noin kuuteen. Uusien hallien pinta-ala tulee Ojasen arvion  mukaan olemaan yli 10 000 neliötä.  
Perniössä taloja rakennetaan liukuhihnalla. Linja on täydessä käytössä ja jatkossa tavoitteena on rakentaa linjan käyttöön lisätilaa. Erityisesti valmistaloja ovat oppineet ostamaan kunnat, joille taloja menee muun muassa kouluiksi ja päiväkodeiksi. Kunnat myös vuokraavat taloja.

Lisää tämän viikon Perniönseudun Lehdessä.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Tämän talven lumet
  • Kuvaus: Talvi on lauha, mutta sen verran ehti lumi käydä maassa, että Markku Varjus ottaa kuvan.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20