Musta kolhittu Bemari hylättiin Pääristentien päähän tiistaina.
Musta kolhittu Bemari hylättiin Pääristentien päähän tiistaina.
Helsinkiläismies sai aikaan poliisille sotkuisen vyyhden selviteltäväksi tiistaina aamulla.
Mies ajoi mustan, käyttökiellossa olevan ja väärillä kilvillä varustetun BMW:n ojaan Perniön asemalla. Hän hylkäsi bemarin  ja otti läheiseltä työmaalta luvatta käyttöön erään työntekijän auton.  Hän ajoi sillä St1:lle ja yritti autosta löytämästään lompakosta ottamallaan kortilla maksaa ostoksiaan. Korttimaksu ei onnistunut joten mies joutui käyttämään lompakossa ollutta käteistä rahaa. Hän palasi kohta takaisin BMW:n luo, mistä poliisi hänet nappasi. Autosta löytyi muun muassa huumausaineeksi epäiltyä tavaraa.  Poliisi ei ota kantaa siihen, miten BMW on saatu liikkelle: Perniönseudun Lehden toimittajan käydessä auton luona sen virtalukossa oli ruuvimeisseli ja kojetaulusta oli revitty irti johtoja.
TIistaina varastettiin myös Automäkisen pihasta läheltä tapahtumapaikkaa samankaltainen tumma BMW, mutta sen yhteydestä tapahtumiin ei poliisilla vielä ole tietoa.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Tämän talven lumet
  • Kuvaus: Talvi on lauha, mutta sen verran ehti lumi käydä maassa, että Markku Varjus ottaa kuvan.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20