Vella Salmelin ja Sofia Parviainen esittelevät kortteja.
Vella Salmelin ja Sofia Parviainen esittelevät kortteja.
Juuri tänään ottaa kaksi linja-autollista perniöläiskoululaisia ilon irti Turun Logomo-kulttuurikeskuksesta.
Kirkonkylän ala-asteen ykkös- ja kakkosluokkalaiset viettävät kevätretkipäivää kulttuuripääkaupungissa, eikä matkakassaa tienattukaan ihan millä vaan. 

Tokaluokan opettaja Stiina Kyynäräinen on postikorteista innostunut ja muisti, että lähes 20 vuotta sitten koulussa on tehty kortteja.
Oli uusinnan aika. Talven mittaan tehdyistä kuvaamataidon töistä valittiin korteista sopivat.
– Kellään ei ollut etukäteen tietoa, että omasta kuvasta tehtäisiin joskus kortti, kertoo Kyynäräinen.


Kuvat valittiin, käsiteltiin ja painatettiin painotalossa korteiksi osoiteriveineen kaikkineen. Myytäväksi tuli kaikkiaan 4000 korttia.


Lisää korttibisneksestä tämän viikon lehdessä. 

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Myrskyn jälkiä rannalla
  • Kuvaus: Särkisalolainen Matti Lindqvist lähetti kuvan rannalta, missä sotkua riittää. Korkea vesi ja tuuli on saanut ilmeisesrti vanhoista ponttonilaitureista irtoavat styrox-pallerot leviämään pitkin rantoja. Lindqvist kantaa huolta linnuista; nokkimisjäljistä päätellen ehkä lokki on pistellyt styroxia.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20