– Ensi syksynä ei varmaan neljä rataa enää riitä. Mehän vallataan koko halli, tokaisee Ilkka Leikkonen.  
Perniöläisiä riittää useammalle radalle kerrallaan. Vuorossa vas. Matti Örri, Jorma Alho, Hannu Haapasalo ja Heikki Erjala.
Perniöläisiä riittää useammalle radalle kerrallaan.  Vuorossa vas. Matti Örri, Jorma Alho, Hannu Haapasalo ja Heikki Erjala.

Torstaiaamuisin Perniöstä ajaa Salon keilahalliin kaksi tai kolme henkilöautollista keilaajia. Viime syksynä joukko kasvoi taas kahdella, kun joukkoon liittyivät Hannu Haapasalo ja Markku Varjus.
Vakioporukkaan kuuluvat myös Ilkka Leikkonen, Matti Örri, Jorma Alho, Heikki Erjala, Esko Porra ja Lasse Ristikartano.
Miehet eivät edes muista, kuinka kauan keilaamista on tullut harrastettua. Jotain kolmen ja neljän vuoden väliltä on pelkkä arvaus.
– Tammisen Reijo oli aikanaan kova keilaaja, joka innosti meitä muita mukaan. Siitä se porukka alkoi muotoutua, muisteli Leikkonen torstaiaamuna Salon keilahallissa.
Edellisenä päivänä suurin osa porukasta oli vieraillut Lohjan keilahallissa, missä kokeiltiin myös biljardin peluuta. Muutaman viikon päästä porukan keilailut ovat kuitenkin ohi tämän kevään ja kesän osalta.
– Suurin osa meistä pelaa myös golfia. Ei sitä kaikkia lajeja voi yhtä aikaa pelata, tulee vielä ylikunto…

Lue koko juttu painetusta lehdestä

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Myrskyn jälkiä rannalla
  • Kuvaus: Särkisalolainen Matti Lindqvist lähetti kuvan rannalta, missä sotkua riittää. Korkea vesi ja tuuli on saanut ilmeisesrti vanhoista ponttonilaitureista irtoavat styrox-pallerot leviämään pitkin rantoja. Lindqvist kantaa huolta linnuista; nokkimisjäljistä päätellen ehkä lokki on pistellyt styroxia.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20