Metsähallitus on saanut Varsinais-Suomen ELY-keskukselta 154 000 euroa investointiavustusta Teijon retkeilyalueen palveluvarustuksen kunnostamiseen.
Rahalla uusitaan retkeilyalueen tulenteko- ja taukopaikkoja, reittejä, viitoitusta ja opastauluja. Hanke kestää noin neljä vuotta.
Ensimmäinen osa remontista käynnistyi jo perjantaina, kun Matildanjärventietä alettiin kunnostaa.
Muita ensimmäisiä töitä on vessojen kunnostus.
– Noin 20 puuseetä korvataan ekokäymälöillä vielä tänä kesänä, kertoo suunnittelija Anne Muuri.
Samalla taukopaikkojen puuvarastoja suurennetaan.
Retkeilyalueen käyttäjämäärät ovat nousseet niin, että pienempiä puuvarastoja on saanut täyttää tiuhaan tahtiin. Nykyään kävijöitä on vuodessa noin 80 000.
Myös viitoitukset ja opastaulut ovat jatkossa entistä ehompia. Niiden uusiminen venyy todennäköisesti ensi vuoteen. Taulut ovat vuosien varrella haalistuneet. Tolpparakenteet ovat kärsineet myös.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Myrskyn jälkiä rannalla
  • Kuvaus: Särkisalolainen Matti Lindqvist lähetti kuvan rannalta, missä sotkua riittää. Korkea vesi ja tuuli on saanut ilmeisesrti vanhoista ponttonilaitureista irtoavat styrox-pallerot leviämään pitkin rantoja. Lindqvist kantaa huolta linnuista; nokkimisjäljistä päätellen ehkä lokki on pistellyt styroxia.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20