Perniön entiseen kunnantaloon on tulossa uutta toimintaa. 
Yhteiskoulun oppilaat kokkailevat parhaillaan lukiorakennuksessa. Alba Berisha ja Marilyn Amond olivat tiistaina jälkiruoan teossa.
Yhteiskoulun oppilaat kokkailevat parhaillaan lukiorakennuksessa. Alba Berisha ja Marilyn Amond olivat tiistaina jälkiruoan teossa.

Salon kaupunginhallitus linjasi maanantaina,  että talo säilyy kaupungin omistuksessa. Tiloihin on hahmoteltu muun muassa yläkoulun opetuskeittiöitä, kansalaisopiston tiloja ja nuorisotilaa sekä  päivähoidon toimintoja.
Päivähoidon osalta ratkaisu tarkoittaisi sitä, että kaupunki voisi pistää myyntiin sekä Vuorilinnan että Pesän päiväkodin tilat.
Ajatukseen opetuskeittiöiden siirtämisestä suhtauduttiin yhteiskoulussa tiistaina varovaisen myönteisesti.
Rehtori Maija Syrjäläinen esitti jo tälle vuodelle määrärahaa nykyisen, lukiolla sijaitsevan kotitaloustilan remontoimiseen.
– Tila ei ole huono, mutta päivittämistä se kaipaa.  
Jos kaikki kaavaillut toiminnot saadaan taloon rakennettua ja tilaa on vielä vapaana, jätetään vanha valtuustosali ja toinen kokoushuone kokouskäyttöön.

Teknisen toimen toimialajohtaja Mika Mannervesi kertoo, että luonnoksiakaan tilojen jakamisesta ei vielä ole tehty, vaan suunnitelmia aletaan nyt laatia yhdessä mahdollisten tulevien käyttäjien kanssa.
Myös muut entiset kunnantalot olivat jälleen tapetilla tiistaina. Tekninen lautakunta päätti, että Särkisalon entistä kunnanvirastoa ei vielä pistetä myyntiin, mutta Kiskon kunnantalo pyritään myymään.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Tämän talven lumet
  • Kuvaus: Talvi on lauha, mutta sen verran ehti lumi käydä maassa, että Markku Varjus ottaa kuvan.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20