Kun Perniön yhteiskoulun oppitunnit loppuvat keskiviikkona, Lauri Järvinen suuntaa 
Lauri Järvisen keskiviikko-ohjelmaan kuuluu tanssikerho. Emmi Lahti (keskellä) vetää treenejä.
Lauri Järvisen keskiviikko-ohjelmaan kuuluu tanssikerho. Emmi Lahti (keskellä) vetää treenejä.
Allinsalissa pidettävään tanssikerhoon. Sieltä hän lähtee järjestämään Kirkonkylän koululla alakouluikäisille pidettävää Toimintatoria. Myöhemmin illalla Lauri matkaa vielä Saurun koululle, jossa hän vetää seurakunnan sählykerhoa.

Ihan näin kiirettä ei jokaisella koululaisella pidä. Kerhotoiminta kuitenkin elää ja voi hyvin kouluissa, sillä sitä on kehitetty keväästä 2008 osana opetusministeriön Perusopetus paremmaksi -ohjelmaa.

Perniön yhteiskoululla kerhot painottuvat liikuntaan. Hiihtoloman jälkeen aloitti tanssikerho, jossa viime viikolla afrotanssin rytmeissä keinahteli 14 oppilasta.
Tanssikerhon lisäksi liikunnanopettaja Emmi Lahti aloittaa huhtikuussa telinevoimistelu-parkour –kerhon.
– Ilmoittautuneita on lähes kolmekymmentä, vaikka monet aiemmin ilmoittivatkin inhokkilajikseen telinevoimistelun, sanoo Emmi Lahti.

Syksyllä Perniön yhteiskoulun oppilaiden parissa startannut Toimintatori on vienyt kerhotoiminnan lähiseudun alakouluille. Yläkoululaiset siis pitävät kerhoa alakoulun viides- ja kuudesluokkalaisille.

Lue koko juttu  Perniönseudun Lehdestä

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Myrskyn jälkiä rannalla
  • Kuvaus: Särkisalolainen Matti Lindqvist lähetti kuvan rannalta, missä sotkua riittää. Korkea vesi ja tuuli on saanut ilmeisesrti vanhoista ponttonilaitureista irtoavat styrox-pallerot leviämään pitkin rantoja. Lindqvist kantaa huolta linnuista; nokkimisjäljistä päätellen ehkä lokki on pistellyt styroxia.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20