Pedersån vanhassa koulussa on harjoitellut  talven ajan taiteilijanaisten nelikko. 
Saarettaret -metsättäret- esitys syntyy neljän naisen voimin: vasemmalta Sari Kippilä, Tiiti Mendelin, Marianne Petters ja Laura Naukkarinen.
Saarettaret -metsättäret- esitys syntyy neljän naisen voimin: vasemmalta Sari Kippilä, Tiiti Mendelin, Marianne Petters ja Laura Naukkarinen.

Kemiönsaaren luonto muuttuu esitykseksi, jossa samalla kertaa tehdään neljän eri alan taidetta.

Mukana ovat muusikko Laura Naukkarinen, kuvataiteilija Tiiti Mendelin, tanssija Marianne Petters ja tekstiilitaitelija Sari Kippilä.

Saarettaret – Metsättäret -esitys yhdistelee jokaisen osaamista. Tanssi tarvitsee musiikkinsa,  siinä sivussa tehdään tekstiilitaidetta ja maalauksia.
–    Kaikesta kootaan viimeisessä esityksessä valtava palapeli, myhäilee Tiiti Mendelin.

Vähäinen ei ole se valmiiden kuvien ja huovutustöiden määrä, mikä jo talven kestäneissä harjoituksissa  on syntynyt.
Varsinaista dialogia esityksessä ei ole, teos kasvaa vähän kerrassaan.   Maanantain harjoituksissa musiikin ja liikkeen yhdistelmä vei ajatukset kerkeästi tuulisen merenrannan tunnelmiin.
–    Luonto on se, mistä kaikki lähti, se on myös se miksi mekin olemme Kemiönsaarelle muuttaneet, miettii Marianne Petters.

Esityspaikatkin on valittu sen mukaan, että jo sinne saapuessa virittyy tunnelmaan.  Esitys nähdään kolme kertaa, tulevana lauantaina Söderlångvikin kartanossa, sitä seuraavan viikon sunnuntaina Westersissä ja vielä 3. huhtikuuta Storfinnhova Gårdissa.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Myrskyn jälkiä rannalla
  • Kuvaus: Särkisalolainen Matti Lindqvist lähetti kuvan rannalta, missä sotkua riittää. Korkea vesi ja tuuli on saanut ilmeisesrti vanhoista ponttonilaitureista irtoavat styrox-pallerot leviämään pitkin rantoja. Lindqvist kantaa huolta linnuista; nokkimisjäljistä päätellen ehkä lokki on pistellyt styroxia.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20