Maanantaiaamu valkeni Leila Kuosalle ensimmäisenä varsinaisena eläkepäivänä.   
Leila Kuosalla on tallessa muistoja kunnanviraston huvitoimikunnan hulvattomilta reissuilta.
Leila Kuosalla on tallessa muistoja kunnanviraston huvitoimikunnan hulvattomilta reissuilta.


– Onhan tässä tullut jo harjoiteltua. Rästilomia olen pitänyt marraskuun puolivälistä saakka. Ennen joulua tuntui siltä, että miten ihmeessä olen joskus ehtinyt käymään töissä, hämmästelee Leila Kuosa.

Ja töissä Kuosasta tuli monelle tuttu. Hän ehti työskennellä Perniön kunnassa kanslistina reilut 25 vuotta. Alussa kaikki puhelut kunnantalon sisälle kulkivat Kuosan kautta. Hänen päätyönään kun oli puhelinvaihteen hoito. Työpiste oli koko uran ajan heti pääoven takaa löytyvässä neuvonnassa, johon tulivat kaikki pääovesta taloon tulleet vieraat.Tuttu kasvo Leila Kuosa on myös urheilupiireistä; PeU:n yleisurheilujaoston hallintotehtävät ovat pitäneet Leilaa tiukasti otteessaan jo yli 20 vuoden ajan. Hän on toiminut yleisurheilujaoston sihteerinä ja rahastonhoitajana vuodesta 1987 saakka.Tänä vuonna Leila ehtii hoitaa PeU:n majan asioita päiväsaikaankin. Ennen ne on hoidettu iltahämärässä. Kesällä puutarhan hoidossa vierähtää tunti jos toinenkin.
– Ja tämä lampunvarjostin pitäisi saada valmiiksi. Tiffanytyöt vievät aikaa, mutta kyllä tämä tästä pikku hiljaa valmistuu, lupaa Leila.

Lue koko juttu painetusta lehdestä

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Myrskyn jälkiä rannallaNew
  • Kuvaus: Särkisalolainen Matti Lindqvist lähetti kuvan rannalta, missä sotkua riittää. Korkea vesi ja tuuli on saanut ilmeisesrti vanhoista ponttonilaitureista irtoavat styrox-pallerot leviämään pitkin rantoja. Lindqvist kantaa huolta linnuista; nokkimisjäljistä päätellen ehkä lokki on pistellyt styroxia.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20