Tervepä terve. Toimituksen koillisuurnan viikkoliput taitetaan tässä seuraavaksi.
***
Nehän nyt ovat nämä presidentinvaalit; ennakkoäänestys alkoi eilen. Nähtäväksi jää, käykö hommassa kuten krouvissa joskus. Että vielä yksi kierros.

Tentit ja vaalikoneet ovat kiintoisaa seurattavaa: vaikka joku ehdokas tai jokin piirre hänessä ei miellyttäisi tipan vertaa, voi tämän vastaukset silti lukea ja saada oivalluksen, että kas, näinkin voi tästä ja tästä ajatella. Silti voi jatkaa määrätietoista eri mieltä olemista.

Perehtyminen kannattaa aina.
***
Kampanjatavarapuolikin kiinnostaa. Monenlaista on jaossa ja tarpeesta riippuu, ottaako esimerkiksi yhden ehdokkaan ämpärin vai ostaako toiselta mukin. Istuva päämies on antanut painattaa nimikirjaimiaan vaikka mihin.

Intomielisimmille voidaan todeta, että tämän ennakoinnista ei ollut kyse, vaikka Juice jo 80-luvun alussa yhdessä viisussaan lauloi SN-seurasta.

Auran rantain kuntapolitiikkakin tulee mieleen siitä, kun jaetaan makeisia kauppapaikoilla. Torikarkki.
***
Vähän kauempaa otti silmääni uutinen, jonka mukaan Lieksassa oli koettu kauhunhetkiä, kun Alkon ovia ei oltu saatu auki. Harmillisesti tarina ei kertonut, oliko huoli ollut isompi ovien ulko- vai sisäpuolelle jumiin jääneessä porukassa.
***
Päiväkirjan pitäminen on käynyt joskus mielessä, mutta tämä palsta paikkaa puutetta. Tässä voi lisäksi tehdä päätelmiä.
Viime viikolta kirjasin seuraavanlaiset arkihavainnot:
-Salossa autoilija antoi tietä jalankulkijalle suojatiellä.
-Radiossa Suomen ympäristökeskuksen ihminen puhui mereen valuvasta typestä ongelmana, ei haasteena.
-Tapasin pölynimurin, joka on ollut käytössä yli vuoden, mutta jonka johto kelautuu silti sisään kuten on suunniteltukin.

Johtopäätöksenä voi todeta, että ihmeiden aika ei ole ohi.
***
Heip.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Kauriit kylillä
  • Kuvaus: Terttu Rantanen kuvasi lauman metsäkauriita Perniön Lupajalla, aivan kirkonkylän kupeella.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20