Tervepä terve. Toimituksen koillisniemen viikkovieraat tervetulitetaan tässä seuraavaksi.
***
Tosi-tv pitää pintansa, joskin isot ovat ohjelmien erot. Parhaat sarjat lähestyvät dokumentteja. Luksus ei lisää houkuttavuutta: sitä voi katsoa toisenkin jakson, miten poliisit kuskaavat kansalaisia valtionhotelliin, mutta paratiisihotellin syyntakeetonta touhua riittää alle minuutti.

Uusin tulokas on Mökkireissu, jossa musikanttipitoinen porukka piipahtaa milloin minkäkin julkkiksen mökille.
Viimeisin jakso piti katsoa oikein kokonaan, kun odotuksena oli, että näkyy tuttuja maisemia.
Näkyi toki, joskin jälkimauksi jää, että ympäristöllä ei niin ole väliä. Tärkeintä on, että soitto soi ja syvällisiä puhutaan. Kupla kulkee tulijoiden mukana.
Näinhän se nykyään joskus on; matkaillessa ei ole tärkeintä se, että nähdään jotain,vaan että kännykässä riittää virtaa somettamiseen. Joskus jopa kuskilla.

Perusajatus ohjelmassa jäi vaivaamaan. Sen voi jotenkin ymmärtää, että joku tavan ihminen raottaa mökkinsä ovea lehdessä tai antaa torpan tuunattavaksi tv-ryhmälle ideoiden jakamisen mielessä tai paikastaan ylpeänä. Yhtä lailla ymmärtää sitä, että moni ei anna.
Jotenkin olisi ajatellut, että julkimo, jota muutenkin riepotellaan, kuuluu jälkimmäiseen porukkaan. Kun viikot kuluttaa naamaansa ja hermojaan yhteishyvänä, luulisi että viikonloppuna haluaa pakopaikkaan, joka ei kuulu juuri kenellekään.

Onpa tämä kuultu ohjelmassakin; mökki on rentoutumispaikka kaiken päälle. Seuraavassa virkkeessä sitten annetaan lupa kuvata kaikki puuseetä myöten ihan vaan valtakunnalliseen tv-lähetykseen.
Tämä ei auennut sen enempää kuin oma torpan ovi.
***
Maatalouspuolelta sen verran, että kaikesta päätellen peltotyökausi alkaa olla lopuillaan. Se nyt jäi vaivaamaan, onko kiirettä pitänyt myös eläintiloilla, vai onko jossain onnistuttu risteyttämään lammas ja kana. Eräs alaa tunteva tuossa heitti, että kynitään jos keritään.
***
Heip.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Kauriit kylillä
  • Kuvaus: Terttu Rantanen kuvasi lauman metsäkauriita Perniön Lupajalla, aivan kirkonkylän kupeella.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20