Tervepä terve. Toimituksen koillisostarin viikkohankinnat tehdään tässä seuraavaksi.
***
Toistuvasti saa havaita, että jotkut asiat ovat arvoaan arvokkaampia, ja kunnollisten kassien merkittävyys palasi taas kerran tuossa mökkitavaroita pakatessa mieleen.

Monestihan näkee, että tavaraa kuskataan mökille milloin missäkin nyssäkässä joita on keskivertoperheellä noin 84 ja joista 83 kaatuu laiturilla.
Sitä pienemmällä verenpainelääkityksellä selviää, mitä paremmissa kantolaitteissa tavarat ovat: muutaman putkikassin ja kunnon kylmälaukun omistaja pääsee jo aika vähillä pillereillä. Hyvässä kassissa on mistä ottaa kiinni, kassit saa ladottua päällekkäin ja kiitos tukevan vetoketjun mitään ei tipu hietikkoon. Kunnon kassissa omaisuus ei edes kastu, vaikka matkalla sataisi.

Sama pätee ruokaostoksilla. Muovikassejahan pitäisi vältellä, olkoonkin että ruokaostoksia varten ostetun muovikassin voi käyttää jätepussina ja kun sitä ei osta, joutuu ostamaan erillisiä jätepusseja, joiden ainoa tarkoitus on tulla heitetyksi pois. Hullulta tuntuu sekin.
Joskus muovikassin joutuu ostamaan, ja aina se hävettää. Samalla muistaa, että käyttöominaisuuksiltaan muovikassi on aika onneton. Kassitehtaan laadunvalvonta saa kuulla julmaa mutinaa viimeistään, kun kuluttaja konttaa revenneestä kassista tippuneita palsternakkoja parkkipaikalta.
Kestokassit ovat vetäviä, kestäviä ja ostokset voi latoa kassiin niin, että se pysyy pystyssä. Vähän kerrassaan näihin opitaan ja lieneeköhän joku osuus asiaan sillä Ikean jättipussilla, mikä monessa talossa on uusiovaljastettu hellapuiden kantamiseen.

No, kangaskasseja moni jo jakaa pr-mielessä. Kirjastokäyttöön ja muuhun moiset ovat omiaan, kunhan kylkeen painettu logo on jotain, minkä takana voi seistä.

Onnekkaita lienevät kassialmat ja pussihousut.
***
Ja hätäisiä hämäläiset. Sikäläinen kirjeenvaihtajamme on jo havainnut toimialueellaan ensimmäiset jouluvalot.

Kohta tulevat myös jouluiset mainokset. Joulun allahan tekee tiliä esimerkiksi lelujätti Mattel.
Aurajoen rannoilla tietysti Mattel ja Teppel.
***
Heip.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Kesälehti Tortone

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Uusin lukijan kuva

  • Ei olla sokerista_1
  • Kuvaus: Paula Laine nappasi kuvan viime viikon keskiviikon kunnantalon puiston lauluillasta, jonne oli kurjasta säätä huolimatta saapunut runsaasti väkeä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20