Tervepä terve.  Toimituksen koillisjulkisivun viikkorappaus roiskaistaan tässä seuraavaksi.
***
Mutta noita vaaleja.  Silkan asian ja ruoan lisäksi toritapahtumissa jaellaan monenlaista kotiinvietävää.

Sortimentti on aika laaja ja paikoin hyödyllinen.  Esimerkiksi hyviä kasseja ei ole koskaan liikaa – toisaalta ehdokkaan tai puolueen tunnuksilla varustetun kassin käyttäminen julkisella paikalla on sen sortin kannanotto, että toimittajalta jää väliin.  On jaettu myös autoroskiksia. Hyötytavaraa sekin.  Toisaalta on kauheaa, että ilman tällaista vihjettä kaikille ei ole selvää, että auton ikkunasta ei mitään saa ulos heittää.  

Kestosuosikki ovat tulitikut. Toimituksessa sytyteltiin monien vuosien adventtikynttilät eräiden eduskuntavaalien kampanjatikuilla.  Yhtä lailla erilaisia ehdokaskyniä ovat monessa talossa laatikonpohjat täynnä.

Taloussymboliikkaa voi nähdä yhdessä hittituotteessa: ainakin kolmella kojulla olen törmännyt ehdokkaiden jakelemiin siemeniin, joista pitäisi saada kasvamaan ainakin ohraa ja nurmea.  Monivuotisten siemenien jakaminen näyttää toki siltä, että jatkuvan kasvun asialla tässä ollaan.
Ovela jakaisi naapuriteltalta lannoitetta ja sanoisi olevansa elvytyksen asialla.
***
Siellä ja täällä on kannettu huolta vanhan 110-tien opasteiden kunnosta. Myönnettävä on, että repsottavat kyltit ovat ottaneet silmään itselläkin.  

Kulta-ajoistaanhan tie on hiljennyt. Toisaalta levähdyspaikoilla palvelutaso on parantunut: takavuosina nillä oli tauonpitäjille lähinnä penkki ja penkka ja pari kuusta miesväestön helpotuspaikaksi.  Tänä keväänä niillä näkyy olleen patjaa ja astiastoa ja vähän luettavaakin.  
***
Heip.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Kauriit kylillä
  • Kuvaus: Terttu Rantanen kuvasi lauman metsäkauriita Perniön Lupajalla, aivan kirkonkylän kupeella.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20