Tervepä terve. Toimituksen koilliskokouksen viikkovalinnat tehdään tässä seuraavaksi.
***
Aika moni uutinen on sivunnut viime lauantain puoluekokouksia. Raporttien mukaan on tilaisuuksissa kyynelehditty lavalla ja katsomossa, joskin ymmärtääkseni eri sävyyn kuin kotikatsomoissa.

Jotain oudoksuttavaa tuossa sivullisen silmään on. Maakuntahallillinen jonkin sortin hurmoksessa olevia ihmisiä on ajatuksena metka, ellei raportti tule suviseuroilta.

Ehkä ristiriita on siinä, että asiat, joita puolueiden pitäisi hoitaa, ovat tärkeitä, mutta kuivannuivia: on Kikyä ja budjettiraamia ja hoitajamitoitusta ja kabotaasia ja muuta. Ja sitten kerran vuodessa kaivetaan jostain esiin kassillinen kielikuvia, joissa on aatos jaloa ja paatos poikaa.
En tiedä miksi, mutta tuntuu, että hiukan kliinisempi ote olisi sittenkin parempi. Atlantintakaisille presidenttiehdokkaillehan tätä lienee turha esittääkään.

Eipä tunteilu varmaan niitä kolmeasataaviittäkymmentäviittä muuta päivää haittaa, mutta jos joku kokousraporttien perusteella miettii, lähteäkö mukaan toimintaan vai eikö, niin lähtemättä voi jäädä.
***
Ei sillä, ettei rituaaleja riittäisi muuallakin. Viikonloppuna viihdytti myös kuningatar Elisabetin merkkipäiväparaati.
Knalli ja sateenvarjo-kuunnelmasarjan ystävälle mukana oli paljon tuttua, olkoonkin, että tällä kerralla virkamiehet eivät sählänneet rykmentin lipun tilalle vessanpytyn sisuskaluja, kuten eräässä jaksossa kävi.

Lähetyksessä kerrottiin, että rakenteilla oleva metrolinja aiotaan nimetä ”Elizabeth lineksi”.
Tässä ei ole mitään uutta, että nimi on jo olemassa ennen liikennöintiä. Suomessa länsimetron on uutisoitu viivästyvän, mutta Paasikiven linja meillä oli jo vuosikymmeniä sitten.
***
Heip.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Kesälehti Tortone

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Uusin lukijan kuva

  • Ei olla sokerista_1
  • Kuvaus: Paula Laine nappasi kuvan viime viikon keskiviikon kunnantalon puiston lauluillasta, jonne oli kurjasta säätä huolimatta saapunut runsaasti väkeä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20