Skip to main content

PeU:n miesten kausi alkuun selvin voitoin

PeU Basketin mainio kolmannen erän alku oli avainasemassa, kun perniöläisjoukkue nappasi selvän voiton kauden avausottelussaan kotikentällä perjantaina Espoo Basket Teamia vastaan. Kun 20 minuutin pelin jälkeen tilanne oli vielä 39-32 PeU:n hyväksi, oli se viittä minuuttia myöhemmin jo 54-34.  PeU:n pisin pisteputki näytti lannistavan vastustajat. Loppuosa sujuikin tasaisemmin espoolaisjoukkueen kavennettua johtoa muutamalla pisteellä.

Lopputulos 77-61 ei kuitenkaan jättänyt jossitteluille sijaa: PeU Basket oli selvästi parempi. Kentän parhaana pelaajana palkittiin PeU Basketin amerikkalaisvahvistus Paul Harrison, joka teki 32 pistettä ja nappasi yhdeksän levypalloa.

Perniöläisjoukkue jatkoi hienoja otteitaan heti sunnuntaina vieraissa Raholan Pyrkivää vastaan. Ottelu päättyi PeU Basketin ylivoimaiseen 98-47 voittoon. Paul Harrison oli jälleen kentän pisterohmu 27 pisteellään ja 10 levypallollaan.