Yhdistyksen etusivulle

Kotiseutuyhdistyksellä on jokavuotista toimintaa:

Vuosittainen ”Vappuaamu”- tapahtuma Perniön kunnan museon pihamaalla. Aikoinaan seurojentalolla alkanut perinne, joka elvytettiin Perniön kunnan kulttuuritoimen kanssa. Musiikista vastaa aktiivinen ja paikallinen musiikkijoukko


”Eloretki muhal” on jokavuotinen kotiseutuyhdistyksen järjestämä tapahtuma, jossa käydään vierailemassa eri paikkakunnissa.


Yhdistys tarjoaa myös opastusta Perniöön tuleville matkailijoille kotiseutukierroksen merkeissä. Pääosin nämä sijoittuvat Laurin Markkinat -viikonloppuun. Yhdistyksen jäsenistö myös päivystää museon tiloissa avustaen näin Punaisen Ristin Perniön osastoa opastajina.


Laurin Markkinoiden aikana yhdistyksellä on oma osastonsa yhteistyössä Perniön maa- ja kotitalousnaisten kanssa, sekä tarjoaa kuulutus- ja tiedotustoiminnan toripäivänä.


Yhdistyksellä on oma tiedotuslehti ”Lehmuksenlehti”, joka ilmestyy 1-2 kertaa vuodessa jäsenistölle. Lisäksi on ajoittain kirjoitettu artikkeleita Perniönseudun Lehteen ja Perniön Seudun Joulu -lehteen. Yleensä ne ovat käsitelleet jotain tiettyä perniöläistä henkilöä.


Yhdistyksessä on tehty lähinnä perniöläisyyttä koskevia tutkimuksia, kuten tilojen ja niiden omistushistoriasta sekä kylähistoriakokonaisuuksia.

Lähes jokavuotista on myös yhdistyksen julkaisutoiminta, sisältäen entistä ja nykyistä Perniötä käsittelevää kirjallisuutta sekä murretta.

 

Täydellinen vuotuinen toimintamme löytyy toimintasuunnitelmasta

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Kesälehti Tortone

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Uusin lukijan kuva

  • Ei olla sokerista_1
  • Kuvaus: Paula Laine nappasi kuvan viime viikon keskiviikon kunnantalon puiston lauluillasta, jonne oli kurjasta säätä huolimatta saapunut runsaasti väkeä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20