Perniöläinen maajussi hakee iloista maatalon tyttöä

- Iloisuus, se on sellainen mihin varmaan ihastuu, sanoo perniöläinen Jyrki Lammervo siitä, millainen nainen olisi  elämänkumppaniksi tervetullut. 

Jyrki Lammervolle voi lähettää kosiokirjeitä.  Kuva Mtv3
Jyrki Lammervolle voi lähettää kosiokirjeitä. Kuva Mtv3

Erityisen hyvä on, jos on vielä kotoisin maalta ja valmis asettumaan maaseudulle jatkossakin.
- Olen törmännyt vain kaupunkilaisiin, mutta en maalaistyttöihin oikein missään, hän miettii Maajussille morsian- sarjan avausjaksossa.

Lisää miehen mietteitä kuullaan televisiossa kevään ja kesän aikana.    
Lammervo on mukana  Mtv3:n Maajussille morsian – ohjelmassa, jossa maaseudulla asuvat ja maataloudesta leipänsä saavat miehet ja naiset etsivät omaa armasta.


Liikkeellä ollaan tosimielellä ja kumppania haetaan jakamaan ilot ja surut ehkä jopa loppuiäksi.


Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | puh. (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284
Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.
Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

Perniönseudun Lehti - RSS