Laura Ahtiainen neuvoo jätevesiasioissa.
Laura Ahtiainen  neuvoo jätevesiasioissa.
Salossa saa puoli vuotta ilmaisia neuvoja jätevesiasioissa.
–Yhteydenottoja on jo tullut, huomenna menen Angelniemelle, kertoo Laura Ahtiainen.
Ahtiainen on yksi kolmesta Salon jätevesineuvojasta. Hänen alueensa on moottoritien ja Kiskontien eteläpuoli ja asemapaikka Perniön kunnanvirasto.
Varsinais-Suomessa on käynnissä neljän kunnan alueella jätevesineuvonnan pilottihanke, jossa tarjotaan kiinteistönomistajille mahdollisuus kiinteistöllä tapahtuvaan henkilökohtaiseen jätevesineuvontaan.
–Emme ole lupaviranomaisia, emmekä suunnittele jätevesijärjestelmiä, tähdentää Laura Ahtiainen.
Jätevesineuvoja on puolueeton asiantuntija.
Jätevesineuvojaan voi ottaa yhteyden, kun halutaan varmistus, mitä pitää tehdä vai voiko jatkaa entiseen malliin. Yli 68-vuotiaat vakituisesti kiinteistöllä asuvat kiinteistön omistajat voivat saada vapautuksen jätevedenkäsittelyjärjestelmän saneerauksesta, mutta loma-asuntoja ikään perustuva vapautus ei koske.
–Silloinkin katsotaan, ettei jätevesistä aiheudu vesistöille varaa eikä vaaranneta kaivoja, muistuttaa Ahtiainen.
Lisää tämän viikon Perniönseudun Lehdessä.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Kesälehti Tortone

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Uusin lukijan kuva

  • Harvinainen isotoukohärkä Lintilässä
  • Kuvaus: Lindilässä käenrieskojen keskellä kulki suuri koppakuoriainen viime viikolla. Syken dosentti Samuli Korpinen tunnisti lajin harvinaiseksi isotoukohäräksi, jonka luultiin jo hävinneen. Viime vuosina lajia kuitenkin on tavattu Hämeessä ja läntisellä Uudellamaallakin. Isotoukohärkää ei tule kuitenkaan ottaa käteen, sillä se ruiskuttaa uhattuna ärsyttävää myrkkyä. –Lindilän luontopäiväkirjaan saatiin mukava lisä, iloitsee kuvan lähettänyt Sakari Korpinen.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20