Ilmassa alkavat olla joulun lähestymisen tutut merkit: ensimmäistä adventtia vietetään tulevana sunnuntaina ja lähiviikkojen ohjelma- ja tapahtumatarjonta on koko lailla jouluista.

Yhtä lailla kuin kirkkoon ja myyjäisiin käy kutsu myös jouluostoksille.
Joululahjalla on historiansa, nykyään pieni paketti tai aineeton lahja on kaunis tapa kuin kiittää läheistä ja ilahduttaa häntä – etenkin, jos lahja on sellainen, jota tietää sen saajan pitkään toivoneen tai tarvinneen.

Samalla kun miettii paketin sisältöä, on paikallaan miettiä sitä, mistä lahjansa ostaa. Isot ketjut ja kauppakeskukset pitävät suurinta ääntä tarjonnastaan, mutta ennen kuin ostosmatka käy kohti kaupungin valoja, on paikallaan katsoa, mitkä lahjat saa ostettua oman pitäjän yrityksistä tai esimerkiksi myyjäisistä.

Totta on, että esimerkiksi Perniössä on parhaillaan murheellisen monta tyhjää näyteikkunaa, mutta se ei ole koko totuus asiasta. Itsensä voi haastaa miettimään esimerkiksi, minkälaisen herkkukorin pelkästään eteläisen Salon tuotteista voisi koota tai minkälaisiin hoitoihin hankkia lahjakortin.
Vähintään alueelta löytyvät ainekset lahjaverstaaseen, jos se tuntuu omimmalta tieltä ilahduttaa läheistä.

Vaikka jotain pitäisi hakea kauempaa, on ostosten pitäminen omalla alueella pieni teko sen puolesta, että tämä mahdollisuus on myös tulevina jouluina.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Enkelipilvi asemalla
  • Kuvaus: Anni Hietanen kuvasi enkelin taivaalla Perniön asemalla elokuun viimeisenä päivänä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20