Tuleva viikko on seudulla asuvalle musiikin ystävälle oikea kultakaivos. Baltic Jazz Taalintehtaalla käynnistyy huomenna ja Kemiönsaaren musiikkijuhlat tulevana tiistaina.
Viime viikonloppuna taas Kiskon kirkko täyttyi ääriään myöten, kun seudulle vapaa-ajan asukkaaksi asettunut Lilli Paasikivi järjesti jälleen kerran suositun klassisen musiikin tapahtuman tunnettuine vieraineen.
Salon seurakunnan laadukas kesäkonserttisarja tuo tarjontaa eri puolille kaupunkia koko kesän, ja loppukesästä on luvassa taas uusia tapahtumia. Esimerkiksi viikon päästä tiistaina Perniön kirkossa esiintyy Petri Laaksonen. Taalintehtaalla elokuun alussa järjestettävä Festival Norpas tuo monenlaista taidetta lähiseudulle.
Eteläisessä Salossa saamme olla kiitollisia siitä, että varsinkin Kemiönsaari kunnostautuu musiikkitapahtumien järjestämisessä.
Kulttuuritapahtumat tahtovat kasautua Suomessa kesäaikaan. Musiikin lisäksi on kesäteattereita ja taidenäyttelyitä.
Paikallisille yrittäjille tapahtumien runsaus tarjoaa loistavan mahdollisuuden markkinoida palveluitaan. Konsertti- ja näyttelyvieraat ovat nälkäisiä, eikä tapahtumien yhteyteen ole useinkaan järjestetty mahdollisuutta ruokailuun tai välipaloihin.
Heinäkuussa monet lomailevat juuri silloin, kun asiakkaita olisi tarjolla runsaasti. Myöskään majoitusta ei tapahtumavieraille ole tarjolla etenkään maaseudulla riittävän paljon.
Tapahtumista kannattaa nauttia nyt, sillä elokuun toisella viikolla on jo hiljaisempaa. Koulujen alku katkaisee tapahtumien ketjun nopeasti.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Uusin lukijan kuva

  • Harvinainen isotoukohärkä Lintilässä
  • Kuvaus: Lindilässä käenrieskojen keskellä kulki suuri koppakuoriainen viime viikolla. Syken dosentti Samuli Korpinen tunnisti lajin harvinaiseksi isotoukohäräksi, jonka luultiin jo hävinneen. Viime vuosina lajia kuitenkin on tavattu Hämeessä ja läntisellä Uudellamaallakin. Isotoukohärkää ei tule kuitenkaan ottaa käteen, sillä se ruiskuttaa uhattuna ärsyttävää myrkkyä. –Lindilän luontopäiväkirjaan saatiin mukava lisä, iloitsee kuvan lähettänyt Sakari Korpinen.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20