Perniössä puhuttiin tiistaina alun kolmatta tuntia Salon kaupungin tulevaisuudennäkymistä.
Kuntalaiskuulemiset järjestetään osana kaupungin strategiatyötä ja nykyaikaa ilman muuta on, että asiasta kuullaan kaupunkilaisia mahdollisimman paljon; kaupunkilaisten hyväksi kaiken tehdyn työn on tarkoitus lopulta koitua.

Perniön tilaisuudessa viesti oli kirkas; keskeisistä lähipalveluista halutaan pitää kiinni. Perniön osalta ainakin lapsiperheitä toki on kohdeltu ja kohdellaan melkeinpä avokätisesti; uutta päiväkotia on seuraamassa uusi koulurakennus.

Terveyspalvelujen osalta tulevaisuus on vaikeammin ennustettavissa, jos terveysasemilla jatkossa toimintaa pyörittääkin maakunta. Kaupunginjohtaja Lauri Inna totesi, että kaupungin tehtävänä on toimia tällöin edunvalvojana. Selvää on, että Perniö jo väestöpohjansa perusteella on terveysasemansa ansainnut.

Keskeisen tekijän Perniön osalta nosti esiin Ismo Saari, joka muistutti että alueella on verraten hyvin työpaikkoja.
Ehkä asioiden hyvin oleminen teki sen, että ruuhkavuosi-ikäisiä ei juuri tiistain tilaisuuden yleisössä näkynyt – ja entistä vähälukuisemmaksi yleisön voi mainita, jos joukosta otetaan pois päättäjät.
Toisaalta; arki-ilta ja tilaisuus, jonka yhtenä otsikkona on ”Katsaus poliittisen päätöksentekoon ja strategiatyöhön” ei ole se, joka lapsiperheen vanhemmat tai vanhemman saa koululle kuulolle.

Yhtä kaikki viesti meni perille ja tuon strategiatyön osaksi nytkin.
Henki tiistaina oli joka tapauksessa positiivinen; talouden alho on pikku hiljaa ohitettu ja ilmassa on selvää tekemisen ja kehittämisen tuntua.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Kauriit kylillä
  • Kuvaus: Terttu Rantanen kuvasi lauman metsäkauriita Perniön Lupajalla, aivan kirkonkylän kupeella.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20