Perniön keskustan ja lähiympäristön teiden kunto on alkanut ihmetyttää näin autolla liikkujaa. Teiden kunnon huomaa parhaiten kun saapuu Perniön keskustaan ajettuaan esimerkiksi Salon kaupungissa. Salontietä pitkin kun saapuu Perniön keskustaan, ensimmäiseksi alkaa hidastetöyssyjen sarja, (no kaikki autoilijathan ovat vastuuttomia kaahareita) sen jälkeen lähtee mihin suuntaan tahansa vastassa on epätasaista ja sieltä täältä rikkinäistä asfalttia. Kaikista pahin on Melassuon mäki ja sen lähitiet. Tasaisia ja ehjiä kohtia joutuu oikein etsimään. No onneksi  viime viikolla saatiin tuo mäki korjattua. Vahinko vain, että siitä tuli melkeinpä entistä pahempi. Ennen paikkausta reiät pystyi väistelemään jotenkuten, mutta nyt tilalla on pitkiä, korkeita ja epätasaisia paikkauksia, jotka tuntuvat jopa hieman vaarallisilta. Talven jälkeen tiet ovat varmasti entistä kauheammassa kunnossa, joten toivottavasti rahaa riittää teiden hoidossa muuhunkin kuin huonoihin paikkauksiin tai töyssyjen rakentamiseen. Töyssytkin jäävät kohta tarpeettomiksi kun reikiä ja epätasaisuuksia alkaa olla teiden täydeltä.
Ahdistunut autoilija

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Kesälehti Tortone

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Uusin lukijan kuva

  • Ei olla sokerista_1
  • Kuvaus: Paula Laine nappasi kuvan viime viikon keskiviikon kunnantalon puiston lauluillasta, jonne oli kurjasta säätä huolimatta saapunut runsaasti väkeä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20