Illanvieton jälkiä keskuskentän penkalla.
Illanvieton jälkiä keskuskentän penkalla.
Paikallispoliisin häipyminen paikkakunnalta ei aiheuttanut suurta rikosaaltoa, mutta antakaa meille silti edes osa-aikapoliisi ja hänelle kännykkä. Sen verran täällä sattuu kaikenlaista pikkusählinkiä ja vahingontekoa.
Viimeisin tapaus sattui maanantaina urheilukentän laidalla junnujen jalkapalloharjoitusten aikaan.
Kiistatta alaikäisten ryhmä nautti ensin tukevan aterian kentän laitaa kulkevan kevyenliikenteenväylän penkillä ja palan painikkeeksi otettiin pari mäyräkoirallista olutta.
Ikä oli tässä kohtaa ainoa rike, mutta kun tyhjät pullot alkoivat lentää juoksuradalle, kyse voisi olla vaikka vaaran aiheuttamisesta. Pulloista suurin osa särkyi juoksuradalle. Jätehuoltorikkomuskin sopisi, kaikki ruokailuun liittyvä jäi kevytväylälle, kun jalkapallojunnujen vanhemmat reippaasti lopettivat touhun ja poimivat lopun iltaa lasinsiruja juoksuradalta ja nurmenkin puolelta.
Hätäkeskukseen soittamiseen on iso kynnys.
Jos yrittää saada jossain olevalle poliisille tiedon roskaamisesta ja häiriökäyttäytymisestä, tuntee vievänsä linjan joltain, jolla on tupa tulessa tai muu todellinen hätä. Rattijuoppoepäilyjäkin jää ilmoittamatta samasta syystä , jospa kuski on vaan vanha tai varovainen.
Poliisilla kun ei ole olemassa minkäänlaista puhelinnumeroa virka-ajan ulkopuolella, vain hätäkeskus.

EP

 

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Syksyinen kirkkotie
  • Kuvaus: Syksyn lehdet innostivat myös Riitta Heleniuksen ikuistamaan Perniötä, tällä kerralla kirkolle johtavaa tietä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20