Perniön koululaiset ovat hassussa tilanteessa, kun Perniön hammashoitolan remontti ei ole valmistunut. Koululaisia kutsutaan hammaslääkäriin keskustaajamaan. Vähän hammaslääkäriajasta riippuen, reissussa menee kolme neljä tuntia, kuinka linja-autot sopivat.

Tunnin voi ehtiä olemaan koulussa aamulla tai iltapäivällä.
Linja-automatka  maksaa reilusti yli kympin ja reissun aikana menee kouluruokailu ohi. Syöminen maksaa ainakin vitosen. Eikä kaikilla lapsilla ole aavistustakaan , missä on Läntinen terveysasema.

Tietenkään parikymppiä ei ole paljon pääsystä maksuttomaan hammashuoltoon, mutta olisiko tätäkin voinut miettiä.
Perniön hammaslääkärit tekevät työtä jossain muissa hammashoitoloissa. Miksi siellä ei urakoida keskustan jonoja lyhyemmiksi ja jatketa omista potilaista vauhdilla sitten kun oma hoitola on käytössä?

 

En ehdi lapselle kuskiksiJäteasemalle ei ehdi
Rouskis perusteli Perniön pienjäteaseman niukkoja aukioloaikoja vähäisellä asiakasmäärällä.
Tietysti asiakasmäärä on pieni, kun aukioloaikaa nipistettiin ja kaiken lisäksi siirrettiin aikaisemmaksi.
Kauempana työssä käyvät eivät ehdi asemalle millään ennen kuutta vaikka kärry olisi lastattu valmiiksi.
Ehdotankin, jos aukioloaikaa ei saada lisää, aukiolo siirretään takaisin ja asema pannaan kiinni seitsemältä.
Rouskis painottaa kovasti ympäristöarvoja. Siihen pitäisi kuulua turhan autolla ajamisen välttäminen, niin kuin jätekärryn hinaaminen Korvenmäkeen.

Ei ajoa

 

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Syksyinen kirkkotie
  • Kuvaus: Syksyn lehdet innostivat myös Riitta Heleniuksen ikuistamaan Perniötä, tällä kerralla kirkolle johtavaa tietä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20