Kävelin tässä eräänä päivänä kaikessa rauhassa pihallamme. Kostea varpaita kutitellut nurmikko tuntui ihan mukavalta, kunnes erään kohtalokkaan askeleen jälkeen jalan alla tuntui kaikkea muuta kuin ruohoa. Katsoin jalkoihini ja näin, että arvaukseni oli osunut oikeaan – koiran kakkakasahan se siinä! Ovatko koirien omistajat tosiaan näin välinpitämättömiä vai onko läjän siivoamiseen käytettävä muovipussi liian raskas taakka kannettavaksi?
Koirien läjät ovat jo monet kerrat puhuttaneet ihmisiä sanomalehtien tekstari- ja mielipidepalstoilla. Muutosta ei kuitenkaan huomaa; läjiä löytyy niin pihoilla kuin puistoistakin. Itse koirien vika tämä ei ole, eikä tässä pidä käydä yleistämäänkään, eivät kaikki omistajat jätä kasoja siivoamatta. Tähän väliin voisinkin kiittää niitä, jotka siivoavat pörröisen perheenjäsenensä jäljet: kiitos!
Pistää kyllä mietityttämään, että mitäs sitten, kun pilkka osuu omaan nilkkaan. Mitäs sitten kun näiden laiskojen koiranomistajien pihaan ilmestyy läjä ja he tai heidän pienet lapsensa astuvat siihen? Vai vetoavatko he nyt siihen, että vain lannoittavat toisten pihoja, eikä pieni lannoitus omalla pihallakaan ole pahasta? Hehän vain tekevät jokapäiväisen ekoteon? Voin kyllä sanoa, että minä ja varmasti monet muutkin, osaamme lannoittaa puutarhamme itse, kiitos vain.  Jos nyt pitää välttämättä olla niin ekologisia, niin luopukaa vaikka tv:n katselusta. Ainiin, ja puistojenkin lannoittamisesta huolehtii kaupunki!

- Mämmi

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Syksyinen kirkkotie
  • Kuvaus: Syksyn lehdet innostivat myös Riitta Heleniuksen ikuistamaan Perniötä, tällä kerralla kirkolle johtavaa tietä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20