Naarjärven uimalan toiminnasta huolestunut nainen otti yhteyttä toimitukseen kertoakseen mielipiteensä uimalan valvonnasta.
– Paikalla on paljon nuorisoryhmiä, jotka eivät käyttäydy kunnolla. En haluaisi lastenlapseni kuulevan jatkuvaa kiroilua. Lapsetkin kysyvät kaiken aikaa, miksi ne tuollaisia puhuvat.
Huono käytös ei rajoitu vain puheisiin, vaan esimerkiksi oluen nauttimiseen saunassa sekä pyörällä ajamiseen laiturilla. Tultakin on sytytetty hänen silmiensä edessä varomattomasti.
– Uimavalvojat eivät näköjään uskalla puuttua käytökseen. Valvojatkin ovat kovin nuoria, ehkä jopa samanikäisiä näiden ”asiakkaiden” kanssa.
– Minulle voisi käydä huonosti, jos alkaisin heitä ojentamaan. Ei tee enää mieli mennä Nartsille uimaan.
Naarjärven uimalaan kaivattaisiin siis jämäkämpää valvontaa. Jämäkkyyttä ei ole useinkaan nuorilla, jotka ovat vasta astumassa työelämään.


K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Syksyinen kirkkotie
  • Kuvaus: Syksyn lehdet innostivat myös Riitta Heleniuksen ikuistamaan Perniötä, tällä kerralla kirkolle johtavaa tietä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20