Ahkera kirjastoja käyttävä mökkiläinen soitti toimitukseen eikä ihmetellyt, että Salossa lainausmäärät ovat valtakunnan huippua. Kehuja saivat kaikki Salon kirjastot; soittaja loihe kehumaan sekä pää- että sivukirjastoja siisteiksi ja henkilökuntaa palvelualttiiksi. Lisäplussa tulee siitä, että uutuuskirjojenkaan jono ei ole likimainkaan yhtä pitkä kuin isommissa kaupungeissa.
Kokeiluluontoinen parannusehdotuskin oli: sivukirjastot voisivat yhtenä iltana, esimerkiksi perjantaina, olla auki normaalia pidempään. Näin mökille voisi ottaa mukaan luettavaa mökkikunnan kirjastosta.  Perjantaina aukiolo voisi vastaavasti alkaa vasta puolenpäivän kintaalla, hän esitti.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Kesälehti Tortone

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Uusin lukijan kuva

  • Harvinainen isotoukohärkä Lintilässä
  • Kuvaus: Lindilässä käenrieskojen keskellä kulki suuri koppakuoriainen viime viikolla. Syken dosentti Samuli Korpinen tunnisti lajin harvinaiseksi isotoukohäräksi, jonka luultiin jo hävinneen. Viime vuosina lajia kuitenkin on tavattu Hämeessä ja läntisellä Uudellamaallakin. Isotoukohärkää ei tule kuitenkaan ottaa käteen, sillä se ruiskuttaa uhattuna ärsyttävää myrkkyä. –Lindilän luontopäiväkirjaan saatiin mukava lisä, iloitsee kuvan lähettänyt Sakari Korpinen.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20