Matildan jätekeräyspiste pursotti viime viikolla tähän tapaan.
Matildan jätekeräyspiste pursotti viime viikolla tähän tapaan.
Rakkaat kesäasukkaat ja myös me vakinaiset. Vaikka Rouskis toimittaisi kuinka monta "jätepurkkia" teiden varsille, ei mikään tunnu riittävän. Roskikset pursuavat jätettä kauniin luonnon keskellä, koska roskiksia ei viitsitä täyttää kunnolla, vaan siitä etummaisesta luukusta laitetaan roskat sisään, ja pian on roskis täynnä. Kun roskis on täynnä jää luukut auki ja linnut ja muut eläimet tulevat "haaskalle". Roskia on sitten ympäriinsä tuulen riepoteltavina. Ei ole kaunis näky. Kun sitten kurkkaa roskikseen sisälle niin mitä se sisältää, jätettä joka kuuluu kierrätykseen, ei sekajätteeseen.
Isoja pahvilaatikoita ja rakennusjätettä sekä metallia. Kyllä harmittaa ja jätemaksut nousee, vika vain meissä käyttäjissä!

Tiina Salminen
Kuntalainen Förby

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Syksyinen kirkkotie
  • Kuvaus: Syksyn lehdet innostivat myös Riitta Heleniuksen ikuistamaan Perniötä, tällä kerralla kirkolle johtavaa tietä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20