Eläkeliiton Perniön yhdistys
Oleks muistanu ilmoittautu Rantapäivil 10.7  Reila. Tänäp ehrit viel, soitto Pertille niin kaik on kunnos ei muut ku saunoma, uima ja tietyst pient huikopalaa tarjol, nii ja hyvä seura. Tervetulo!!

FinFami – Salon seudun mielenterveysomaiset ry
Halikon sairaalan hoitajien ja yhdistyksen vertaisten toteuttamat omaistenillat pidetään Halikon sairaalassa joka kuukauden ensimmäisenä torstaina klo 17-19, myös tänään 4.7. Omaistenillat ovat avoimia kaikille omaisille ja läheisille, eikä niihin tarvitse ilmoittautua. Tarjolla on tietoa ja vertaistukea. Opastus pääovelta.
Säännölliset omaispäivystykset ovat jääneet kesätauolle ja jatkuvat taas syksyllä Halikon sairaalassa ja Salon terveyskeskuksessa.
Uudet vanhempainryhmät Salossa ja Somerolla alkavat lokakuussa, ja ilmoittautuminen niihin on käynnissä. Ilmoittautuminen ja lisätiedot numeroon 044 726 1991.Jos olet huolissasi läheisesi mielenterveydestä, päihteiden käytöstä tai omasta jaksamisestasi, tule juttelemaan FinFamin työntekijän kanssa. FinFami-yhdistykset tukevat ihmisiä, joiden läheisellä on haasteita päihteiden käytön tai mielenterveyden kanssa. Yhdistys tarjoaa maksutonta keskusteluapua, vertaistukiryhmiä ja erilaista toimintaa. Kysy rohkeasti lisää tai tule käymään: Satu Säilä 044 793 0586, Johanna Sydänoja 044 726 1991 ja Jaana Knaapi-Lehtonen 040 722 4961. Tavoitat meidät sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Toimiston osoite: Turuntie 8, 4. kerros, Salo. Lisätietoja myös osoitteesta www.finfamisalo.fi.