EL Perniön yhdistys
Huome klo 8.00 sit lähretä Sokkomatkal, yhtikäs ei tier mihi!
Rento asu, mukavat kengät ja iloinen mieli, näillä mennään. P.s. Ei ”korkokenkiä”.

FinFami – Salon seudun mielenterveysomaiset ry
Onko perheessäsi nuori, joka sairastaa psyykkisesti tai jonka elämänhallinta on retuperällä? Tule mukaan ammatillisesti ohjattuun vertaistukiryhmään keskustelemaan kokemuksista sekä saamaan tietoa ja tukea! Vielä pari paikkaa vapaana. Ryhmään ovat tervetulleita vanhemmat yhdessä tai yksin. Ryhmä alkaa viikonloppukurssilla 5.-7.10.2018 Kylpylähotelli Päiväkummussa ja jatkuu sen jälkeen kokoontumisina kerran kuukaudessa.
Syksyllä alkaa suosittu Prospect-ryhmä henkilöille, joiden läheinen sairastaa psyykkisesti.
Ryhmässä käsitellään läheisen sairastumisesta aiheutuvaa stressiä ja surua sekä vaihdetaan ajatuksia ja kokemuksia tehtävien ja harjoitusten avulla. Läheisesi sairastumisesta pitää olla kulunut jo sen verran aikaa, että voit käsitellä sairauden aiheuttamaa kriisiä, siihen liittyviä tunteita ja tuntemuksia. Prospect tukee omaisena selviytymistä ja jaksamista kokonaisvaltaisesti. Osallistuminen jokaiseen tapaamiskertaan on tärkeää, koska ryhmässä työskennellään joka tapaamisella etenevien harjoitusten kautta.
Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin 26.9. alkaen klo 18-19.30. Ryhmää ohjaavat koulutetut vertaisohjaajat. Tule infotilaisuuteen ke 12.9. klo 18-20 FinFamin toimistolle Saloon.
Omaisneuvontaa ja vertaistukea: Turuntie 8, 4. kerros: Jaana Knaapi-Lehtonen 040 722 4961, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., www.finfamisalo.fi.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Kesälehti Tortone

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Vihreä pappilan puisto_1
  • Kuvaus: Terttu Rantanen ikuisti alkukesän vihreyttä Perniön pappilan puistossa.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20