Postin autot ovat seisseet Perniössä yli kaksi viikkoa. Torstaiaamuna parkkipaikka jälleen tyhjenee.
Postin autot ovat seisseet Perniössä yli kaksi viikkoa.  Torstaiaamuna parkkipaikka jälleen tyhjenee.
Postin autot ovat seisseet Perniön lajittelupisteen edessä yli kaksi viikkoa Posti- ja logistiikka-alan unionin lakon takia. Torstaina ne  ovat  jälleen liikkeellä: postilakko ja tukilakot loppuivat eilen, kun  valtakunnansovittelija Vuokko Piekkalan sovintoesitys hyväksyttiin. Postin tytäryhtiö Posti Palvelut siirtyy 700 pakettilajittelijan osalta Paltan jäseneksi. 
–Luojan kiitos lakko päättyy, toteaa Perniön lajittelun aluevastaava Johanna Nummi. 
–Mehän emme olisi halunneet lakkoon alunperinkään.  Toiveena oli sovinto ja ensimmäisellä neuvottelukierroksellakin olimme varmoja, että sopu tästä syntyy, Nummi sanoo. 

Perniössä Postin lajittelutiloissa töissä oli lakon aikana kaksi työntekijää, jotka hoitivat terveyden kannalta keskeiset lähetykset.Lakossa jakajia oli yli kymmenen, joskin koko ajan valmiina lähtemään takaisin töihin. Muut palaavat töihin normaalisti  torstaina aamulla. 
–Sitä on mahdoton sanoa, millainen suma siellä on vastassa.  En ole lakon takia saanut käydä katsomassakaan, Nummi muistuttaa. 


Perniönseudun Lehden osoitteelliset lehdet eli ne, jotka eivät ole varhaisjakelussa, annetaan tällä viikolla normaalisti Postin jaettavaksi.  Johanna Nummi arvelee, että lehdet saadaan toimitettua torstain aikana, jos ne Liedon lajittelukeskuksesta Perniöön tulevat ajallaan. 
–Jos ne tulevat, päivän painettu sana on etusijalla, Nummi muotoilee. 

Postin asiakaspalvelusta ei eilen luvattu tarkkaa aikataulua lehtien kululle.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Syksyinen kirkkotie
  • Kuvaus: Syksyn lehdet innostivat myös Riitta Heleniuksen ikuistamaan Perniötä, tällä kerralla kirkolle johtavaa tietä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20