Trenton Thompson katsoo, mitä kautta ohittaisi Uran Samppa Mutilan.
Trenton Thompson katsoo, mitä kautta ohittaisi Uran Samppa Mutilan.
Tasoero korisdivisioona 1B:n kärjen ja häntäpään välillä kävi selväksi sunnuntaina, kun PeU-Basketin miehet hakivat täydet pisteet Littoisista.

Ottelu päättyi vierasvoittoon 67-90 ja kotijoukkue Ura Basket oli käytännössä koko pelin ajan takaa-ajajan asemassa. Viiden minuutin kohdalla tilanne oli hetkellisesti tasan, mutta 19 minuutin kohdalla PeU:n kaula oli parhaimmillaan 27 pistettä. Tauon jälkeen kaarinalaiset saivat uutta puhtia ja rokottivat vastahyökkäyksillä, mutta kerran revennyt piste-ero oli liian iso kurottavaksi kiinni. 

PeU:n tehokkain oli 35 pisteellä Trenton Thompson, ja hyvillä tehoilla kiiruhti kentällä myös Niko Huoponen, jolle kirjattiin 14 pistettä.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Syksyinen kirkkotie
  • Kuvaus: Syksyn lehdet innostivat myös Riitta Heleniuksen ikuistamaan Perniötä, tällä kerralla kirkolle johtavaa tietä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20