Perniön taksit ovat tästä syksystä lähtien tavoitettavuuden suhteen samassa rintamassa yli kahdensadan muun lounaissuomalaisen taksin kanssa.  Taksiaseman yrittäjät ovat lähteneet jäseniksi osuuskunta Taksi Länsi-Suomeen, ja Perniöstä taksiaseman autojen lisäksi mukaan lähtee kaksi autoa Mathildedalista sekä yksi Tuohitusta.

Juha-Pekka Honkanen esittelee Valopilkku-sovellusta puhelimestaan.
Juha-Pekka Honkanen esittelee Valopilkku-sovellusta puhelimestaan.
Muutos parantaa taksien tavoitettavuutta kahdella tavalla.  Ensinnäkin taksit tulevat yhteisen puhelinnumeron piiriin ja Perniön taksiaseman numero poistuu käytöstä. Lisäksi Perniön taksit ovat jatkossa myös kännykkäsovellusten takana.
–Autoilijoille jää kännykät ja meille saa tietysti soittaa suoraankin, sanoo yrittäjä Juha-Pekka Honkanen. 

Hän näkee muutoksen silti tervetulleena esimerkiksi mökkiläisten kannalta; jos kaupungissa on totuttu siihen, että taksin saa aina tietystä numerosta soittamalla, toimii sama periaate jatkossa mökkimaisemissakin. 
–Paikalliset ihmiset tietävät numeron, mutta ulkopaikkakuntalaiset eivät ehkä ole tienneet, mihin soittaa. 

Sovelluksia on käytössä kolme: Valopilkku, 02Taksi, 0100 0700. Nämä sovellukset ovat ladattavissa Google Playsta sekä App Storesta. Sovellukset ovat ilmaisia, samoin niillä tilaaminen.


Taksiasema Perniössä pysyy edelleen, joskin suoraan ovelle koputtavia asiakkaita on nykyään harvoin.  Honkanen toteaa, että oma tukikohta on edelleen hyvä paikka lähteä ajoon etenkin virka-ajan ulkopuolella.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Syksyinen kirkkotie
  • Kuvaus: Syksyn lehdet innostivat myös Riitta Heleniuksen ikuistamaan Perniötä, tällä kerralla kirkolle johtavaa tietä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20