Taneli Lindström piti hyvää vauhtia Honkaa vastaan.
Taneli Lindström piti hyvää vauhtia Honkaa vastaan.
Sarjajohtaja Tapiolan Honka piti pelinsä puhtaana PeU-Baskettia vastaan sunnuntaisessa kotiottelussa. Helpolla Honka ei pisteitä saanut, kotijoukkueella oli mahdollisuutensa neljänteen jaksoon saakka. Ensimmäinen jakso päättyi tasan 18-18, toinenkin vain kolmen pisteen eroon 17-20 ja kolmas 12-13. Neljäs jakso alkoi lupaavassa tilanteessa 47-51, mutta espoolaiset runnoivat itselleen muutaman pisteen etumatkan perniöläisten hyvästä puolustuksesta huolimatta. Hongan peli oli järjestelmällistä ja suurikokoisten pelaajien voimankäyttöä.

PeU-Basketin paras oli Trenton Thompson 34 pisteellä. Ottelun parhaana palkittiin Taneli Lindström, joka piti hirmuista vauhtia yllä läpi ottelun.

PeU-Basketin muiden pelaajien pisteet: Saku Ahonen 3, Taneli Lindström 4, Sami Himberg 4, Patrik Poutiainen 2, Timo niitynperä 4, Timur Emaldynov 5, Kasperi Näreharju 1, Oskari Raute 5,

Jussi Savolainen 8.

Tapiolan Honka pitää sarjan ykköspaikkaa ainoana tappioitta olevana joukkueena. Raholan Pyrkivä on kakkosena yhden tappion kärsineenä ja PeU-Basket kolmantena.

Ensi sunnuntain vierasottelussa perniöläisillä vastassa on Kaarinan Ura, joka ei ole voittanut yhtään ottelua ja hävisi sunnuntaina PuHu Junioreille 105-57.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Syksyinen kirkkotie
  • Kuvaus: Syksyn lehdet innostivat myös Riitta Heleniuksen ikuistamaan Perniötä, tällä kerralla kirkolle johtavaa tietä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20