Teijon alueen kylät saavat kohta roppakaupalla näkyvyyttä Helsingissä.  Tammikuussa Pasilassa avautuvassa Original Sokos Hotel Triplassa nimetään kokoushuoneita suomalaisten kylien mukaan ja oman kokoushuoneensa saa myös Teijo.  Kaikkiaan mukana on 11 omaleimaista kylää eri puolilta Suomea. 

Teijon alueen kyläyhdistyksen puheenjohtaja Marja-Sisko Ranta sanoo, että Teijon tapa näkyä hakee vielä muotoaan. 
-Otamme lähiaikoina yhteyttä etenkin matkailuyrittäjiin ja katsomme, miten tuomme kyliä esille. 

Ranta arvelee, että framille tulee ainakin vanhoja valokuvia tauluiksi tulostettuna ja mahdollisesti muutakin.  Odotuksia liittyy myös sähköiseen ilmoitustauluun, jolla nostetaan esiin mukana olevien kylien tapahtumia. 
-Olemme paraatipaikalla kauppakeskuksessa, missä kulkee päivittäin kymmeniätuhansia ihmisiä.  Näkyvyys on suurta, jos saamme taulun hyvälle sijainnille, toteaa hotellinjohtaja Hanna Riihimäki. 

Kylät näkyvät huoneissa kuvin ja esinein, myöhemmin tarjolle tulee muutakin. 
-Löytyisikö kyliltä esimerkiksi joku herkullinen leipäresepti, jota voisimme käyttää aamiaistarjoilussa, Riihimäki vinkkaa.


Aloite nimikkohuoneisiin tuli hotellin suunnalta.  
– Kylissä on paljon hienoa tekemistä ja haluamme muistuttaa, että muuallakin kuin Helsingissä tapahtuu, Säkylästä kotoisin oleva Riihimäki toteaa. 

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Syksyinen kirkkotie
  • Kuvaus: Syksyn lehdet innostivat myös Riitta Heleniuksen ikuistamaan Perniötä, tällä kerralla kirkolle johtavaa tietä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20