Peu-Basketin Niko Huoponen ja Sami Himberg ovat valmiina uuteen kauteen.
Peu-Basketin Niko Huoponen ja Sami Himberg ovat valmiina uuteen kauteen.
Ehkä tämä on perniöläistä vaatimattomuutta.  Kun Sami Himbergiä ja Niko Huoposta kehottaa kehumaan joukkuettaan, melkeinpä vuolaimmat kehut saa kotiyleisö.
–Ihan älyttömän hienoa, että näin pieneltä paikkakunnalta löytyy sellainen yleisö.  Sillä on iso merkitys, kun se kannustaa ja pitää ääntä, sanoo Huoponen.
–Jo kesällä tulivat ekat kysymään, että koskas kausi alkaa, naurahtaa Himberg. 

Odotus palkitaan sunnuntaina, kun PeU-Basketin miesten edustusjoukkue aloittaa kautensa 1-divisioona B:ssa. Vastaan kotihallissa tulee etukäteen kovaksi povattu Karkkila. 

Kokemus on valttia Samu Kaaresvirran valmentamassa PeU:n tämän kauden joukkueessakin;  miehistön runko on pitkälti viime kaudesta tuttu.  
–Kaikki sisäistävät heti sen, mitä haetaan, Himberg tiivistää. 
–Joukkuehenki on hyvä;  asiat tehdään tosissaan mutta vakavuus ei mene yli.  Harjoituksissa saa herjakin lentää, mutta asiat tehdään kunnolla. 


Niko Huoponen muistuttaa, että PeU ei ole fyysisesti kovin iso joukkue. 
–Vauhti on meidän vahvuutemme, vaikka olemme vähän pieniä. 

Otteluita on syksyllä 11. 
–Ei sitä osaa ottaa raskaana.  Kuitenkin pääsee kaverien kanssa pelaamaan ja tykkää lajista, Huoponen sanoo. 

Koripallojaoston puheenjohtaja Pekka Leikkonen odottaa kautta luottavaisin mielin. Helppoa kautta ei silti ole odotettavissa.
–Monella joukkueella on tunkua ylöspäin ja joukkueisiin on panostettu.  Tulee tiukkoja pelejä ja se onkin olennaista, saadaanko tiukat pelit voitettua. 

Leikkonen toteaa, että tavoite on juuri nyt aika hyvin hollilla:  
–Nyt ollaan siinä tilanteessa, että Salon seudun nuoret pelaajat pääsevät kokeneempien miesten kanssa pelaamaan yhtä joukkuetta ja voidaan antaa heidän ottaa iso kehitysaskel.  Ykkösdivari on varmaan kaikista paras sarja siihen, Leikkonen toteaa. 

Koko juttu painetussa lehdessä. PeU-Basket – Karkkila su 6.10. klo 17.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Syksyinen kirkkotie
  • Kuvaus: Syksyn lehdet innostivat myös Riitta Heleniuksen ikuistamaan Perniötä, tällä kerralla kirkolle johtavaa tietä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20