Salo saattaa leikata rahoitusosuuttaan Särkisalokodin Yhres-toiminnasta.

Kaupunginhallitus käsitteli asiaa maanantaina ja päätti, että kaupunki tukee toimintaa 30 000 eurolla, jos valtuusto tämän määrärahan ensi vuoden talousarvioon hyväksyy.

Tänä vuonna kaupungin talousarviossa oli varattuna toiminnan tukemiseen 45 000 euroa.  Toimintaa rahoittava Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA on niin ikään ilmoittanut ohjeellisessa avustussuunnitelmassaan, että se varaisi toimintaan 46 000 euroa. 

. Yhresin toiminnanjohtaja Päivi Engblom toteaa, että vaikka kaupungin avustus kolmanneksella pienenisi, toiminta jatkuu. 
–On pystyttävä karsimaan yleisistä kuluista ja hankinnoista.   On kaksi asiaa, missä säästäminen ei saa näkyä. Se ei saa vaikuttaa kohderyhmään eikä vapaaehtoisiin, Engblom linjaa. 


Esimerkkinä säästämisistä Engblom ottaa sen, että ulkopuolisten tilojen vuokraamista Yhres-toiminnan käyttöön harkitaan entistä tarkemmin.

Kaupungin osuuden pieneneminen ei tarkoita sitä, että STEAn avustussumma kutistuisi samassa suhteessa. 
–Vain, jos kulujen jaosta on tehty  sopimus.  Yleensä sitä ei ole, vaan on ollut yhteinen tahto rahoittaa toimintaa yhdessä, toteaa valmistelupäällikkö Hilppa Tervonen STEAsta.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Syksyinen kirkkotie
  • Kuvaus: Syksyn lehdet innostivat myös Riitta Heleniuksen ikuistamaan Perniötä, tällä kerralla kirkolle johtavaa tietä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20