Lauantaina tarjolla oli monennäköisiä esteitä. Kuva Sami Kontto.
Lauantaina tarjolla oli monennäköisiä esteitä.   Kuva Sami Kontto.
Lauantaina järjestetty ensimmäinen Teijo Uphill Challenge veti lähes 350 juoksijaa Teijon rinteille ja kansallispuistoon.

Yli kymmenen kilometrin reitin varrella suoritettiin erilaisia kiipeiltäviä, kahlattavia, ryömittäviä ja päätelyäkin vaativia tehtäviä. Radan suunnittelussa hyödynnettiin erityisesti laskettelurinteiden ylämäkiä. 

_Teijo Uphill Challenge oli hieno uusi lisä actiontapahtumiin, mitä alueellamme voidaan järjestää, arvioivat Teijon Matkailu oy:n Tapani Kakko ja Jarkko Rannikko. 

Tapahtuma saa jatkoa ensi syksynä ja ilmoittautuminen avataan tällä viikolla. 

Joukkuesarjan voitti J38 TFW Turku, parisarjan Martti Myllynen ja Eero Laakso ja yksilösarjan Samuli Salmenoja.  Firmasarjan ykkönen oli Halikon VPK.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Syksyinen kirkkotie
  • Kuvaus: Syksyn lehdet innostivat myös Riitta Heleniuksen ikuistamaan Perniötä, tällä kerralla kirkolle johtavaa tietä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20