Markus NIemi sukeltaa Provinssissa vallankumouksen jälkeisen Venäjän ilmapiiriin.
Markus NIemi sukeltaa Provinssissa vallankumouksen jälkeisen Venäjän ilmapiiriin.
Markus Niemi saa hetken etsiä itseään Teatteri Provinssin seinältä.  Lämpiössä on kehystettynä menneiden tuotantojen julisteita melkoinen rivi.   Lopulta löytyy:  Kirka tuolla ja tohtori Zivago tuolla.  Kirkaa Niemi esitti viime vuoden musikaalissa, Zivagona häntä ei vielä ole nähty kuin valokuvissa: ensi-ilta on luvassa runsaan viikon päästä. 

Vieras voisi veistellä, että monelle muullekin Niemi on tutumpi äänestään kuin naamastaan. Pelkästään elokuvadubbausten listalla viimeisten kymmenen vuoden ajalta on jo mittaa: hän on ollut esimerkiksi viime vuonna Aladdinin prinssi Anton ja Asterix ja taikajuoman salaisuus-elokuvan Asterix.  Toissavuonna Niemeä kuultiin muun muassa Maija Poppasen paluussa, Spyro-pelissä tai useammassa roolissa Hotel Transsylvania-animaatiossa.Kuluvan viikon tiistaina Niemi porhalsi Saloon suoraan Helsingistä, taas dubbaamasta.
–Mitäs siellä nyt oli, Ryhmä Hauta ja Marvelia, hän summaa. 


Kaiken alku on koulun näyttämöllä Perniössä. Niemi oli jo alakoulussa se innokkain esiintyjä.  Paloa esiintymään seurasivat muun muassa soittotunnit.
–Siitä on sanottava vanhemmille kiitos, että siellä oli hiljaista viisautta. Annettiin tämän tietyn itseohjautuvuuden tapahtua, Niemi myhäilee.

Provinssissa on harjoituskausi kiivaimmillaan, samalla harjoitellaan Turun kaupunginteatterin Pää tyynyyn –lastennäytelmää.  Kun Provinssin esityskausi on ohi, lähtee Turun esitys kiertueelle. 
–Freelancer ei ole pekkaspäiväperiaatteen piirissä ja jos asiat vaan voivat mennä päällekkäin, ne menevät, Niemi sanoo. 

Lue koko Treffatti -sarjan juttu 19.9.lehdestä. 

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Tämän talven lumet
  • Kuvaus: Talvi on lauha, mutta sen verran ehti lumi käydä maassa, että Markku Varjus ottaa kuvan.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20