Särkisalon Kaukassalon vanhassa kaivoksessa sunnuntaina sattunut onnettomuus saattaa aiheuttaa lisätoimia, mitä alueen turvallisuuteen tulee. 
–Varmasti katsomme yhdessä Metsähallituksen kanssa, pitääkö aidan kunnon tarkkailua tehostaa ja rikotut rakenteet on kunnostettava, toteaa Karl Forsström Oy:n toimitusjohtaja Nina Nummentalo.

Sunnuntaina vanhalla kalkkikavoksella sattuneessa onnettomuudessa menehtyi sukeltaja.  Lisäksi toinen sukeltaja joutui sairaalaan painekammiohoitoon.   Menehtynyt sukeltaja oli 38-vuotias mies, joka ei ole salolainen. 


Aluetta hallinnoi nykyään Metsähallitus ja osa siitä on merkitty luonnonsuojelualueeksi. Kaivostoiminnan viimeinen harjoittaja eli Karl Forsström Oy aitasi alueen noin 30 vuotta sitten ja vastaa aidasta edelleen.    Aluetta ympäröi kaksi kierrosta aitaa ja lisäksi on useita kieltomerkkejä.   
–Sellaista aitaa ei varmasti olekaan, josta ei ihminen läpi pääsisi, jos todella haluaa, Nummentalo toteaa. 

Metsähallituksen suunnittelija Mikael Nordström toteaa, että aidatulle ja kieltokyltein varustetulle alueelle ei päädy vahingossa ja sekä hän että Nummentalo toivovat, että paikka ei alkaisi kiinnostaa uteliaita entistä enempää.  

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Syksyinen kirkkotie
  • Kuvaus: Syksyn lehdet innostivat myös Riitta Heleniuksen ikuistamaan Perniötä, tällä kerralla kirkolle johtavaa tietä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20