Trenton Thompsonin tulo PeU:n riveihin uutisoitiin kesäkuussa. Nyt runkosarjan alkuun on aikaa enää kuukauden päivät.
Trenton Thompsonin tulo PeU:n riveihin uutisoitiin kesäkuussa.  Nyt runkosarjan alkuun on aikaa enää kuukauden päivät.
Perniön liikuntahallin punttisalissa oli tiistaina ilmassa rautaa ja hiukan rehellistä hien aromiakin.
Reipas sessio salilla aloitti PeU-Basketin miesten korisjoukkueen treeni-illan ja mukana oli tositoimissa oli ensi kertaa ihan uusi kaveri:  kesällä sopimuksen tehnyt yhdysvaltalaisvahvistus Trenton Thompson. 

198-senttinen Thompson on tehnyt ennen Suomeen tuloaan selvää jälkeä yliopistosarjassa:  hän ehti tehdä Asbury Collegen riveissä 2415 pistettä ja tuli valituksi kahdesti myös yliopistojen urheilujärjestön Naian Alla American –joukkueeseen. PeU-Basketia Thompson uskookin vahvistavansa nimenomaan pistemiehenä. 
–Korien teko on vahvuuteni ja uskon, että se kirittää muutakin joukkuetta yrittämään aina vain paremmin, Thompson puntaroi.


Kauden alkuun on tänään pyöreästi kuukauden päivät, mutta harjoitukset pyörivät jo täysillä.Thompson vaikuttui heti perniöläisjoukkueen kovasta kunnosta, samoin Vilppaan, jonka kanssa hän myös harjoittelee.

PeU-Basket on ottanut Thompsonin vastaan lämpimästi.
–Se vähän askarrutti, kun kaikki oli ihan uutta. Mutta kaikki ovat olleet tosi ystävällisiä ja lämpimiä ja etenkin joukkue.  Pääsin heti porukkaan. 

Lue lisää kaudenaluskuulumisia 5.9.lehdestä. 

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Syksyinen kirkkotie
  • Kuvaus: Syksyn lehdet innostivat myös Riitta Heleniuksen ikuistamaan Perniötä, tällä kerralla kirkolle johtavaa tietä.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20