Perniöön kaavailtu uusi Kirkonkylän koulu viivästyy. Näillä näkymin rakentaminen alkaa ensi vuoden keväällä. Hankkeeseen tuli jälleen jatkoaikaa, kun Salon kaupunginhallitus päätti palauttaa asian vielä kerran uuteen valmisteluun. 

Hallituksen oli määrä esittää valtuuston hyväksyttäväksi hankkeen lisämäärärahaa. Lisäksi on puntaroitu kysymystä valmistus- ja palvelukeittiöstä. Alkuperäisessä suunnitelmassa taloon oli merkitty jakelukeittiö, mutta muun muassa vanhemmat ovat esittäneet myös valmistuskeittiövaihtoehdon selvittämistä.

Valmistuskeittiön hinnaksi on arvioitu noin 200 000 e lisää. Koko hankkeen kustannusarvio on noin 11 miljoonaa. Hallitukselle tuotiin maanantaiksi eteen selvitys, jonka mukaan yhteiskoulun keittiö ei riitä ruokkimaan sekä omaa taloa että alakoulua.
Hallitus päättikin palauttaa Timo Lehden (kesk) esityksestä asian valmisteluun siitä lähtökohdasta, että kouluun rakennettaisiinkin valmistuskeittiö, joka tuottaa Perniön ja lähialueen koulu- ja päiväkotiruoan. Lehteä kannattivat Harri Lindholm (vas), Pertti Vallittu (kd) ja Elina Suonio-Peltosalo (kok).

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Tämän talven lumet
  • Kuvaus: Talvi on lauha, mutta sen verran ehti lumi käydä maassa, että Markku Varjus ottaa kuvan.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20