Perniöön suunniteltuun uuteen alakouluun esitetään edelleen jakelukeittiötä. 

Lisätalousarvio ja keittiökysymys ovat kaupunginhallituksen käsittelyssä maanantaina.

Vanhemmat olivat toivoneet kouluun valmistuskeittiötä, alkuperäisessä suunnitelmassa olleen palvelukeittiön sijaan.
Kaupunginhallitus palautti asian viime kerralla valmisteluun, sillä se halusi vielä selvityttää, riittäisikö Perniön yhteiskoulun keittiön kapasiteetti ruokkimaan myös alakoululaiset.

Asiaa valmistellut ravitsemus- ja puhtaanapitopäällikkö Anu Sorvari-Happonen kirjoittaa esityslistalla, että selvityksen mukaan yhteiskoulun kapasiteetti ei riitä edes Perniön koulujen ja päiväkotien ruoanvalmistukseen nykyisillä oppilasmäärillä. Jos oppilasmäärät pienenevät, voivat yhteiskoulun ja Lampolan päiväkodin keittiöt hoitaa Perniön koulu- ja päiväkotiruoan valmistuksen. Esityksenä on, että alakoulu saisi ruokansa keskuskeittiöstä Salosta kuten se on saanut jo syyslukukauden alusta lähtien. Listalla todetaan, että esimerkiksi Kiskossa on oltu tyytyväisiä keskuskeittiön ruokaan ja palveluun.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Tämän talven lumet
  • Kuvaus: Talvi on lauha, mutta sen verran ehti lumi käydä maassa, että Markku Varjus ottaa kuvan.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20