Haarlantien ja Heikkiläntien kulman liikehuoneistolla on uutta käyttöä ainakin ensi talven yli. Entisen apteekin huoneiston vuokraa Salon kansalaisopisto, joka käyttää huoneistoa musiikin opetukseen. 

Kaiken takana on vanhan lukiorakennuksen purkaminen;  yhteiskoulun kotitaloustunnit saivat väistötilan vanhan lukion siipirakennuksesta ja näin osalle kansalaisopiston musiikinopetuksesta piti etsiä uusi tila.
–Kävimme läpi myös kaupungin omat tilat, mutta siellä ei nyt oikein ollut sopivaa.  Osa musiikinopetuksesta jää edelleen yhteiskoulun tiloihin, summaa rehtori Päivi Pölönen.

Perniössä kansalaisopistolla on tarjolla tänä syksynä 36 kurssia, mukana musiikin lisäksi muun muassa kieliä, kuvataidetta, käsitöitä, puutöitä ja ruoanlaittoa.

Koko tarjonta löytyy osoitteesta https://opistopalvelut.fi/salo/

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Tämän talven lumet
  • Kuvaus: Talvi on lauha, mutta sen verran ehti lumi käydä maassa, että Markku Varjus ottaa kuvan.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20