Perniön asiamiespostin palvelut saa lokakuun puolivälistä lähtien ABC-asemalta.
–Toiminta uudessa osoitteessa alkaa lokakuun viidentenätoista kello kymmenen, täsmentää Postin aluepäällikkö Timo Niittymäki. 

Parhaillaan asiamiesposti toimii M-marketissa, joka sulkee ovensa lokakuun lopulla. 
–Uuden paikan valinta lähtee kartoituksesta, missä käydään läpi aukioloajat, parkkipaikat, tilat ja miten muu toiminta on postiin yhdistettävissä. Käydään läpi ketjut ja yksittäiset yritykset, Niittymäki kuvailee.

ABC:lla henkilökohtaista postipalvelua saa atkossa maanantaista sunnuntaihin klo 9-19 ja lisäksi tulee aseman aukioloaikoina palveleva pakettiautomaatti. 
–Halusimme jatkaa palvelua Perniössä edelleen, Saloon on kuitenkin sen verran matkaa, Niittymäki sanoo.

K-Supermarket

ksupernetti1

Lue uusin lehti (Lehtiluukku)

133096

Mainoksia

 

Eteläisen Salon paikallislehti


Kiinnostaisiko oma mainoksesi tässä?
Ota yhteyttä!

Vastuullista journalismia

Kirjoittajavieras

Uusin lukijan kuva

  • Tämän talven lumet
  • Kuvaus: Talvi on lauha, mutta sen verran ehti lumi käydä maassa, että Markku Varjus ottaa kuvan.

Perniönseudun Lehti Oy | Lupajantie 1 | 25500 Perniö | (02) 735 2300 ilmoitukset ja tilaukset | (02) 735 2301, (02) 735 2302 toimitus | fax. (02) 735 2284

Tämä julkaisu on suojattu tekijänoikeuslailla. Tekijänoikeuslain nojalla kopiointi muuhun kuin yksityiseen käyttöön edellyttää oikeudenhaltijan luvan.
Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto myöntää julkaisujen valokopiointiin ja skannaamiseen lupia oppilaitoksille, yrityksille ja muille yhteisöille.
Tarkista onko organisaatiollanne voimassaoleva kopiointilupa. Lisätietoja luvista ja niiden sisällöstä antaa Kopiosto ry www.kopiosto.fi.

Sivuston toteutus: Arttu Arojoki

rss20